fuegot.jpg
 
 

Pla de convivència

El Pla de Convivència és el document que recull totes les accions que el centre educatiu preveu dur a terme per afavorir l’aprenentatge de la convivència i de la gestió positiva dels conflictes, aplicant les mesures de prevenció, detecció i actuació que permetin la transferència de valors, actituds i hàbits relacionals.

Enguany es torna a posar en marxa el Pla de Convivència del nostre Institut. Es crea una nova Comissió de Convivència i s’elabora un pla d’actuacions, basat en el document marc aprovat pel Consell Escolar l’any.

Volem seguir treballant amb la idea de què els nostres alumnes se sentin segurs al centre i que aquest esdevingui un espai de diàleg i de compromís de tota la comunitat educativa, així com un lloc d'aprenentatge per a la prevenció i resolució positiva dels conflictes, a partir de l’escolta activa i l’educació socioemocional i de l’educació en valors a partir de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Continuem amb l'aplicació del Servei de Mediació Escolar, del que n'estem especialment orgullosos, tant per la seva vesant pedagògica com pels resultats obtinguts.

Esperem les vostres aportacions per a la planificació i millora del Pla de Convivència del nostre Institut.

El correu electrònic de la coordinadora de convivència és el següent:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Pla de convivència